Sesiune de informare sub genericul Info Days

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 18.09.2014 17:00 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza vineri, 19 septembrie, cu incepere de la ora 10, in sala Timiş+Mureş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa  nr.22, o sesiune de informare sub genericul INFO DAYS, in calitate de partener in cadrul proiectului “Training to the Romanian-Serbian Cross-Border Labour Market – TRAININGLAB” finantat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia.
Scopul principal al acestui eveniment este acela de a informa antreprenorii, angajatii, şomerii, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca cu privire la oportunitaţile şi programele de formare profesionala oferite, in mod gratuit, prin proiect.
Sesiunea de informare va cuprinde prezentarea proiectului şi a programelor de formare profesionala, respectiv cursuri de antreprenoriat, HACCP şi limba engleza.
Obiectivele proiectului vor conduce la imbunatatirea gradului de competitivitate si adaptabilitate a persoanelor active şi inactive pe piata muncii si a IMM-urilor din regiunea transfrontaliera Romania-Serbia prin ridicarea nivelului de cunostinte si competente fundamentale si generale si dobandirea de noi abilitati  prin accesare de programe de formare profesionala.
In cadrul proiectului, vor beneficia de programe de formare profesionala un numar de 180 angajati si persoane aflate in cautarea unui loc de munca din zona transfrontaliera Romania – Serbia.
Participarea este gratuita.