Sedinta pentru alegerea reprezentantilor proprietarilor in comisia locala de fond funciar

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 21.09.2014 18:54 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Proprietarii de terenuri de pe raza municipiului Timisoara au fost convocaţi pentru a participa la sedinta pentru alegerea reprezentantilor proprietarilor in comisia locala de fond funciar.

Potrivit prevederilor art. 2, alin. (1) lit. h din regulamentul aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 890/04.08.2005, regulament privind procedura de constituire, atributiile si functionarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor, a modelului si modului de atribuire a titlurilor de proprietate, precum si punerea in posesie a proprietarilor, din componenta comisiilor locale (comunale, orasenesti sau municipale) fac parte si 2 - 4 reprezentanti ai fostilor proprietari deposedati sau mostenitorii acestora care au solicitat terenuri in termenul legal.
Pentru alegerea reprezentantilor proprietarilor in comisia municipala de fond funciar, se convoaca adunarea proprietarilor de terenuri de pe raza municipiului Timisoara, adunare care va avea loc la data de  08.10.2014 (miercuri) la ora 14, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara.   
Sunt invitati pentru a participa la adunarea proprietarilor,  fostii  proprietari deposedati sau mostenitorii acestora care au solicitat terenuri (in municipiul Timisoara) in termenul legal (in baza Legii nr. 18/1991 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Legii nr. 1/2000 si ale Titlului IV-VI din Legea nr. 247/2005, cu modificarile si completarile  ulterioare).