Managementul organizational prezentat in cadrul proiectului Made in Banat

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 01.09.2014 18:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, in perioada 2 - 3 septembrie 2014, in Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22, workshop-ul cu tema MANAGEMENT ORGANIZAŢIONAL.

La eveniment sunt invitate sa participe firme din regiunea transfrontaliera Romania – Serbia care realizeaza produse tradiţionale, specifice regiunii Banatului istoric şi sunt interesate de a  purta marca „Made in Banat”.
Programul cuprinde marţi, 2 septembrie, de la ora 12, prezentarea proiectului (Prezentarea marcii şi a procedurii de acordare a marcii “Made in Banat”), de la ora 15 - Management şi manageri, ora 16 - Manageri şi leaderi. Stiluri de conducere, ora 19 - Concluzii.
Miercuri, 3 septembrie, programul continua, de la ora 10, cu Strategii manageriale. Manageri şi cultura organizaţionala, concluziile workshopului fiind de la ora 13.
Temele vor fi susţinute de dr.ing. Radu MIHAESCU, ing. Istvan Levente EMENETH şi ing. Zoe MIHAESCU – traineri.
Proiectul MADE IN BANAT este derulat de CCIA Timiş in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timiş (ADETIM), Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala

Zrenjanin si Camera Economica n Regionala Kikinda şi vizeaza creşterea competitivitaţii IMM-urilor care realizeaza produse specifice regiunii Banatului istoric prin promovarea acestora sub marca „Made in Banat”.