Fara apa rece in Timisoara pe 10 septembrie. Vezi unde!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 08.09.2014 14:51 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Miercuri, 10 septembrie 2014,  intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei reci pe urmatoarele strazi din Timisoara: Eroilor de la Tisa ( Daliei – Stefan cel Mare), Stefan cel Mare ( Gloriei – 1 Decembrie), Gloriei ( Stefan cel Mare – Nicolint), Leului, Varadia si Lautarilor.

De asemenea vor fi afectati de intreruperea de apa rece si fast food Pret a Manger de pe strada Gloriei dar si fabricile Guban si Banatim.
Intreruperea se datoreaza executiei de lucrari de conexiune a unor conducte  noi de apa la sistemul de alimentare. Aceste lucrari fac parte din proiectul de reabilitare a carosabilului si a caii de rulare a tramvaielor. Lucrarile au loc la intersectia strazii Eroilor de la Tisa cu Stefan cel Mare. Investitiile sunt finantate din fonduri ale Primariei.
La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zonele mentionate.
Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.