Cursuri gratuite de dans sportiv

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 26.04.2015 18:00 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Şcoala de dans Mirtys Dance organizeaza in perioada 27 aprilie – 20 iunie 2015 cursuri gratuite de dans sportiv pentru copii cu varsta intre 4 şi 12 ani.
Cursurile vor fi susţinute la Bastionul Theresia, in perioada menţionata, de 2 ori pe saptamana – luni şi miercuri, de la ora 19:00.
Finalul cursurilor va fi marcat de un spectacol inedit, la Teatrul Naţional Timişoara, in data de 23 iunie 2015.
Antrenorii sunt Mirtys Staici şi Decius Mirea – campioni balcanici şi vicecampioni ai Romaniei şi Austriei, iar succesul Balului Vienez de la Timişoara se datoreaza coregrafiei şi orelor de antrenament realizate de aceştia.
In Timişoara, exista cateva şcoli de dans care organizeaza cursuri, insa noutatea consta in faptul ca Mirtys Dance ofera aceasta serie in mod gratuit, din dorinţa de a incuraja copiii sa işi urmeze pasiunea pentru dans.
” Dansul in general ofera un sentiment de incredere in sine şi ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oricarui individ. Prin dans, copiii invaţa sa fie disciplinaţi, sa se desfaşoare intr-un mediu structurat, sa relaţioneze cu alţi copii” – au declarat Mirtys şi Decius.
Inscrierile se fac pana in data de 25 aprilie 2015, la telefon 0721277562 sau pe adresa de email: mirtysdance@yahoo.com. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.